Spons Glitzi "non-scratch"

De Glitzi schuursponzen zijn voorzien van een witte zool, speciaal bestemd voor het reinigen van delicate oppervlakkenzoals sanitair, tegels, porselein en overige kwetsbare materialen.

Ergonomie
De Glitzi heeft een praktische handgreep welke de vingers en nagels beschermen tijdens het schuren. 

Duurzaam

De gelaste schuurzool voorkomt het loslaten van de zool met het foam na meerdere malen in gebruik. De nylon foam handgreep verpulverd niet, raakt niet snel verstopt en is gemakkelijk uit te spoelen. De schuurzool is door en door geîmpregneerd waardoor de schurende werking optimaal blijft gedurende de hele levensduur van de spons. 

Hygiëne
Dankzij de kleurcodering, kan een standaard schoonmaakproces nagevolgd worden voor een verbeterde hygiëne. De Glitzi kan tot 60 graden gewassen worden (in de wasmachine of de vaatwasser).

Gebruik
Voor krasvrije resultaten op alle kwetsbare oppervlakken. Ideaal voor ontkalken. 

1,55 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen

MiraClean

De unieke probleemoplosser voor hardnekkige vlekken !

 

De MiraClean schuurspons is dé oplossing voor het verwijderen van hardnekkige vlekken zoals stiftvlekken vet, schopstoelen, kalkvlekken, koffie- en theeaanslag. De MiraClean kan gebruikt worden op glas, staal, chroom, aluminium, porselein, glas, kunststofleer en diverse vloeren.


De MiraClean is gemaakt van melamine hars en slijt naarmate gebruik. De spons is zeer eenvoudig in gebruik en geeft tot 26x sneller resultaat in vergelijking met een traditionele microvezeldoek. 

Ergonomie
De MiraClean verwijdert de meest hardnekkige vlekken zonder extra inspanning. 

Gebruik

Het gebruik van reinigingsmiddelen is overbodig. Water volstaat. Niet gebruiken op geverfde oppervlakken. Ruwe oppervlakken zorgen voor een snellere verslijting van de spons.

Verpakking : 1 pak van 12 stuks

10,75 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen